Capitolul 1 Livrari si modalitati de livrare 

1.1. Livrarile sunt efectuate prin intermediul mai multor curieri. Riscul transportului este asumat de iHeart by Alexandra Veron

1.2. Taxa de livrare prin curier in Romania este zero. iHeart by Alexandra Veron nu livreaza in Romania prin intermediul Postei Romane. Livrarea se va face doar prin curierat rapid.

1.3  Pentru a afla costul livrarii in orice alta tara, va rugam sa ne trimiteti un email la comenzi@iheart.ro. Vom reveni cu un raspuns in 24 de ore (o zi lucratoare).

1.4. Termenul de livrare maxim este specificat pentru fiecare produs si pentru fiecare marime a produsului pe site. Clientul va accepta comanda in cazul in care aceasta ajunge la inainte de termenul maxim specificat.  Termenul de livrare specificat este pentru Romania. Pentru a obtine termenul de livrare pentru alte tari, va rugam sa ne trimiteti un email la comenzi@iheart.ro.

Capitolul 2 Plati 

Metoda de plata pentru comenzile plasate pe site-ul iHeart by Alexandra Veron este plata online cu cardul.  Platile cu cardul vor fi facute in RON prin intermediul Mobilpay - Netopia Mobilpay https://mobilpay.ro.

In caz de problema cu efectuarea platii cu cardul ne puteti trimite un email la comenzi@iheart.ro pentru a plati prin transfer bancar.

Capitolul 3 Dreptul de proprietate

Dreptul de proprietate asupra fiecaruia si a tuturor produselor livrate ramane la iHeart by Alexandra Veron pana in momentul in care pretul produselor intra in contul Band of Creators.

Capitolul 4 Instructiuni de returnare 

4.1 Dreptul de a returna

Clientii au dreptul de a returna produsul achizitionat/ produsele achizitionate in termen de 14 de zile calendaristice. Perioada de 14 de zile calendaristice incepe in momentul in care s-a facut receptia produsului / produselor. Returul este asistat. Pentru a primi asistenta, va rugam sa ne sunati la 0721 683 515 sau sa ne scrieti la comenzi@iheart.ro

iHeart by Alexandra Veron va suporta costul si riscul aferent transportului produsului/produselor returnate. 

Vom agrea cu dumneavoastra o zi de preluare a coletului de catre curierul nostru. Daca preluarea nu are loc din cauza clientului, acesta va suporta pe costul lui returul produsului. Returnare produsului achizitionat se va face catre SC A French Concept SRL .

Clientul trebuie  sa sigileze coletul cu produsul/produsele returnate iar curierul care preia coletul va avea toate informatiile referitoare la destinatar si adresa de destinatie a coletului.

4.2 Efectele unui retur 

In cazul unui retur, suma incasata de iHeart by Alexandra Veron aferenta produsului / produselor trebuie returnata de catre client. In eventualitatea in care produsele nu au eticheta iHeart by Alexandra Veron, au fost deteriorate ca urmare a uzurii (a folosirii produsului mai mult decat o simpla proba) sau ruperii intentionate, produsul nu poate fi returnat. 

In cazul unui retur, vom efectua plata in contul din care am incasat suma aferenta produsului returnat.

De la data la care s-au indeplinit toate conditiile de retur si produsul a ajuns la Band of Creators si a fost verificat, plata produsului/produselor returnate se va face in maximul 2 zi lucratoare.

Daca aveti intrebari despre conditiile de a returna un produs, va rugam sa ne contactati la  +4 0721683 515.